P.P.H. CZECH - POL - SLOV
Ryszard Sąsiadek
ul. Kraljevska 24/35
65-636 Zielona Góra
tel. (068) 323 80 19
kom. 0602 648 765
kom. 0604 212 506
fax. (068) 323 80 19
e-mail: czechpolslov@wp.pl
Monitor pasteryzacyjny - PMKL
Monitor pasteryzacyjny przeznaczony jest do zapisu krzywych temperaturowych i do pomiaru efektu pasteryzacyjnego podczas procesu pasteryzacji piwa i napojów. Przyrząd można również wykorzystać jako notatnik - zapiśnik wszystkich innych dowolnych temperatur jak na przykład: podczas zacierania, fermentacji głównej, dofermentowania, temperatur pomieszczeń i składów, itp.
Przyrząd do pomiaru - CO2 analogowy typ GMA
Przyrząd pomiarowy umożliwia oznaczenie CO2 w piwie: w fermentacyjnych lub dofermentacyjnych tankach, CKT oraz KEG - beczkach w procentach objętościowych albo w g/litr. Przyrząd do oznaczenia zawartości CO2 wykorzystuje pryncyp prawa Henriego, a zawartość CO2 ustala się z pomocą pomiaru równoważnych wielkości temperatury i ciśnienia po mechanicznym wytrzepaniu CO2 rozpuszczonego w piwie.
Przyrząd do pomiaru - CO2 cyfrowy typ: GMD, GMDK
Zastosowanie umożliwia oznaczenie zawartości CO2 w CKT /tankofermentorach/ tankach leżakowych, KEG - beczkach objętościowo i wagowo.
Przyrząd róbobierczy - AOV
Informacja dotycząca oprzyrządowania do pobierania aseptycznego i bez pienienia próbek piwnych. Zastosowany przyrząd zapewnia głównie aseptyczne pobieranie próbek piwnych z naczyń technologicznych do posiewów mikrobiologicznych, a także do oznaczeń analitycznych.
Aparat czopowy - HP
Aparat czopowy można łatwo rozebrać na części, do których dostęp pod względem czyszczenia jest bardzo prosty. Aparat czopowy produkujemy dla tanków o objętości 1000 hl.
P.P.H. CZECH - POL - SLOV Ryszard Sąsiadek, 65-636 Zielona Góra, ul. Kraljevska 24/35
tel. (068) 323 80 19, kom. 0602 648 765, kom. 0604 212 506, fax. (068) 3238019, e-mail: czechpolslov@wp.pl
.
Copyright © 2009 Maryag
Darmowy hosting zapewnia PRV.PL