P.P.H. CZECH - POL - SLOV
Ryszard Sąsiadek
ul. Kraljevska 24/35
65-636 Zielona Góra
tel. (068) 323 80 19
kom. 0602 648 765
kom. 0604 212 506
fax. (068) 323 80 19
e-mail: czechpolslov@wp.pl
Aparat zacierowy - R4, R8, R12
Aparat zacierowy przeznaczony jest dla laboratorów browarowych i słodowniczych do oznaczenia extraktu słodu metodą KONGRESOWĄ i do oznaczenia liczby HARTONGA metodą czterowarową. Można też wybrać specjalny przebieg prób programatorem TERMOSTAT. Przytoczone wyżej metody przebiegają w pełni automatycznie. Obsługa jest tylko akustycznie informowana o określonych przerwach czasowych i o tym, że jest potrzeba dopełnić wodą kubki z zacierem, która wcześniej podgrzewana jest w próbówkach w łaźni zacierowej . Aparat zacierowy zaopatrzony jest w mikrokomputer, termometr oporowy, zawór elektromagnetyczny do automatycznego schładzania łażni zacierowej, w LCD inteligent dwurzędowy displej, membranową klawiaturę i sterujący software. Jego szczególnym wyposażeniem, na życzenie klienta, może być mikrokomputer wyposażony seryjnym przedziałem RS 232, umożliwiającym komunikację z nadrzędnym komputerem PC, co spełnia oczekiwania tych klientów, którzy mają wprowadzony system ISO 9000 bądź rozważają jego wprowadzenie.
Dane techniczne
- Obroty mieszadła 0, 100, 200 obr./min.
- Zakres temperaturowy 20°C do 95°C.
- Dokładność nastawiania temp. 0,01°C.
- Dokładność regulacji do 0,3°C.
- Dokładność nastawiania czasu 1 sek.
- Sygnalizacja:
- Akustyczna i optyczna.
- Dane elektryczne:
- Napięcie 220 V/50.
P.P.H. CZECH - POL - SLOV Ryszard Sąsiadek, 65-636 Zielona Góra, ul. Kraljevska 24/35
tel. (068) 323 80 19, kom. 0602 648 765, kom. 0604 212 506, fax. (068) 3238019, e-mail: czechpolslov@wp.pl
.
Copyright © 2009 Maryag
Darmowy hosting zapewnia PRV.PL