P.P.H. CZECH - POL - SLOV
Ryszard Sąsiadek
ul. Kraljevska 24/35
65-636 Zielona Góra
tel. (068) 323 80 19
kom. 0602 648 765
kom. 0604 212 506
fax. (068) 323 80 19
e-mail: czechpolslov@wp.pl
Jednostki do testów forsujących SU 6, SU12
Zastosowanie urządzeń testów forsujących
Urządzenia te ze względu na swoją uniwersalność mają szersze zastosowanie. Można je używać jako jednostki forsujące albo jako termostat cieczowy. Wszystkie wytwarzane typy wyposażone są w nowoczesną elektronikę, zapewniającą użytkownikom przyjazny komfort ze względu na wygodę obsługi i wysokie walory użytkowe. We wszystkich typach jest oczywiście automatycznie utrzymywany stały poziom w naczyniu termostatycznym podczas trwania próby i to przy różnej ilości wkładanych butelek do testu. Mogą to dobrze ocenić pracownicy laboratorów, którzy wiedzą jak jest nieprzyjemna praca przy odbieraniu gorącej cieczy z łażni, kiedy powstaje konieczność włożenia znacznej ilości próbek. Zagraża to też przepaleniu naczynia. Dla oznaczania stabilności koloidalnej piwa i szybkiego prognozowania trwałości stosuje się szok temperaturowy w kombinacji z
pomiarem zmętnienia piwa za pomocą nefelometru. Zastosowane metody podczas prób forsujących różnią się między sobą jak temperaturą /podgrzewanie, schładzanie/, tak też czasem trwania próby oraz ilością włożonych próbek.
P.P.H. CZECH - POL - SLOV Ryszard Sąsiadek, 65-636 Zielona Góra, ul. Kraljevska 24/35
tel. (068) 323 80 19, kom. 0602 648 765, kom. 0604 212 506, fax. (068) 3238019, e-mail: czechpolslov@wp.pl
.
Copyright © 2009 Maryag
Darmowy hosting zapewnia PRV.PL